Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kingát megműtötték
2008.02.14.


Kinga kutyusunk túl van az életmentő műtéten - miközben e sorokat írjuk, már kórházunkban ébredezik.


Kinga kutyusunk hatalmas, kifakadt emlődaganatát ma délután 1 órakor távolították el. Kinga pénteken került állatotthonunkba borzasztó állapotban. Mivel mindössze 12 kilós volt és erősen kiszáradt, nem tudott járni és még a fejét sem tudta önállóan megemelni, az azonnali műtét szóba sem jöhetett. Az elmúlt napokban mindent megtettünk, hogy Kinga a lehető leggyorsabban felépüljön és műthető állapotba kerüljön.


Ebben segítettek adományozóink is, akik Kingának gyógytápokat, speciális konzerveket, Béres-cseppet és VetriDMG-t küldtek - amit ezúton is köszönünk mindenkinek!


Kinga minden nap kapott infúziót, antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt és különböző kezeléseket és egyre jobban lett; bár hétfőn egy kis visszaesés mutatkozott és hányt egy kicsit (feltehetően az egyik gyógyszertől), szerdára már olyan élénk volt, hogy nehéz volt róla fényképet csinálni, mivel folyamatosan menni akart. (A csatolt képek szerdán készültek.)


Csütörtökön végül reggel úgy döntöttek az orvosok, hogy vállalják az altatás kockázatát és megműtik Kingát, mivel a kifakadt daganat nem maradhat rajta tovább.
A műtét sikeres volt; a daganatot eltávolították, Kinga pedig már vissza is ért a menhelyre és ébredezik az altatásból.


Mindenkinek nagyon köszönjük, aki támogatta Kingát! Kérjük, aki teheti, továbbra is segítsen, hiszen Kinga még mindig nagyon sovány és speciális tápra van szüksége a gyógyuláshoz! Kinga köszönettel fogad továbbra is VetriDMG-t és gyógytápokat (elsősorban konzerveket, pl. Hill's Prescription Diet a/d, i/d, Royal Canin Convalescence Support, Recovery stb.)


Kinga válogat is: a száraz tápokhoz semmilyen formában (sem beáztatva, sem mással keverve) nem hajlandó hozzányúlni; csak a konzerveket, párizsit, főtt házikosztot fogadja el. (Aki pl. csirkehús-levest tervez hétvégére, bátran gondoljon Kingára és hozzon neki kóstolót!)


Kinga meglátogatható állatotthonunkban; reményeink szerint jövő szombaton már akár sétáltatni is lehet majd!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában