Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Demo noés csoda
2021.10.28.

Szeptember elején került iszonyatos állapotban a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványnak köszönhetően Kisnánáról. Kihullott a szőre, a bőre forró, gyulladt, sebes és fájdalmas volt. Csont sovány, összeaszott kis testén szinte semmi izom nem volt. Az egész apró kis lénye arról árulkodott, hogy születése óta nagyon rossz körülmények között élhetett. Teljes körű külső és belső parazitamentesítés és orvosi kivizsgálása után naponta kétféle gyógysamponnal kell fürdetni, gyógyszereket kell szednie és természetesen a legjobb immunerősítőket és szőr-bőr táplálókat kapja. Alázatos, együttműködő, szótlan kis fiúcska volt. Mostanra szépen kiszőrösödött és a kedve is nagyon jó lett. Mára már az oltási programját is meg tudtuk kezdeni, sőt hamarosan áteshet az ivartalanításon. És kezdődik a gazdikeresés!
Demonak olyan gazdit keresünk, aki feledtetni tudja mind azt a rosszat, amit eddigi élete során tapasztalt és bebizonyítja számára, hogy az élet szép, és Ő is egy szeretetre méltó társa az embernek.
Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki Rá várt, aki megadja neki mindazt amit eddig talán nem kapott meg kutyához, családtaghoz méltó, biztos otthont és szeretetet.

Demo oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.
Érdeklődni róla és személyes találkozóra időpont foglalás a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön lehet.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában