Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Teljes teltház Szergényben! 😩
2021.09.28.

Az utóbbi időkben gyakran adtunk hírt arról, hogy a Noé Állatotthon szergényi telephelyén az utolsó férőhely is megtelt, ennek ellenére vég nélkül érkeznek a segítségkérő hívások. Rendszeresen húzunk lapot a tizenkilencre, de az elmúlt három nap az utolsó tartalékainkat is kimerítette.
Szombaton DömeDömötör, a bőrbeteg apóka érkezett hozzánk, Akit egy éjszakára, az ellátását követően állatorvosunk - Berni doktornő szállásolt el. Ezúton is köszönjük a segítségét!🙏


Még aznap este érkezett a kétségbeesett hívás, hogy két kis aprócska, 8 hét körüli baba, kint az erdő szélén, sötétben, hidegben. Ennek a két kis életkezdeménynek egy elutasítást követően a Noé Állatotthon Alapítványon kívül nem maradt más esélye az életre. Ismét gyors logisztika, átszervezés, melybe szívünket-lelkünket beleadtunk, így most már Csemete és Palánta is biztonságban van.

Ám fellélegezni nincs időnk!
Tegnap reggel kaptuk a hívást, hogy két település között a kukoricásban, egy nagyon félénk, puli jellegű baba próbálja túlélni a nomád körülményeket. Feltételezhetően, Ő sem önszántából került a semmi közepébe.
Az első befogási kísérlet teljes kudarcba fulladt, amint megpillantotta az emberek közeledését, egyből menekülőre fogta.
Utolsó lehetőségként kihelyeztünk egy élvefogó csapdát, melyet a nap folyamán többször ellenőriztünk. És ma délelőtt megtörtént a csoda...rutinellenőrzéskor a sarokban kucorgott egy riadt szemű baba, Aki még akkor nem tudta, hogy a lecsapódó ajtók ijesztő robaja által kapott egy új esélyt a boldog életre.


Újra húztunk egyet azon a bizonyos nadrágszíjon és ezzel végképp betelt minden férőhely.
A várólistánk továbbra is áll, egyetlen kutyát sem tudunk behozni, míg nem indul be a gazdisodás.
Ebrendészeti feladatokat eddig sem és ezentúl sem tudunk ellátni, erre sem felhatalmazásunk, sem pedig kapacitásunk nincsen. Ahol tudunk segítünk, de a lehetőségünk végesek, az állatorvosi számláink az egekben!

Amennyiben szívesen támogatod a munkánkat, megteheted

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom,
👍Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be : kölyökdömping

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük! 🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában