Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Amikor a Noé Állatotthon az utolsó esély...
2021.09.15.

A közelmúltban érkezett egy kétségbeesett segítségkérés a Noé Állatotthon Alapítvány szergényi telepére, miszerint költözés miatt két idős, nagy testű kutya elhelyezése sürgetővé vált. Nem kérdeztük az okokat, hisz oly sokszor találkoztunk emberi tragédiákkal, a levélből egyértelműen átjött többszöri sikertelen próbálkozás és az őszinte aggódás.
Szinte minden állatvédő szervezet, úgy mi is állandó teltházzal működünk, de erre a kérésre nem tudtunk nem-et mondani. Gyors logisztikának köszönhetően és a várólistánknak újragondolása után, épp az utolsó napon sikerült behoznunk két megszeppent kis öreget.
Sokaknak aggályos az idős kutyák mentése, egyrészt a megnövekedett költségek miatt, mert az időskori betegségek lényegesen megterhelik az amúgy is tetemes állatorvosi számlákat. Másrészt az idős kutyák gyakran úgymond bennragadnak, az örökbefogadókat elrettenti az állat előrehaladott kora, aggódással tölti el őket az együtt töltött időbeli korlátok.
Pedig az idős kutyák is gazdit szeretnének, Ők is szerethetőek és mi nagyon szeretjük Őket! ❤️ A pillantásukban látni az egész élet bölcsességét, örömét és bánatát.
Ha mentésről van szó, mi mindig a szívünkre hallgatunk, nem mások szemével nézzük a rászorulókat.

Gérard, 9 éves ivartalanított, bordeauxi jellegű kan kutya. Ő már az első napon nyitott felénk, kiegyensúlyozott,nagyon békés, mindig tudni akarja, hogy mi történik a környezetében.
Brigitte egészen más. Ő 14 éves, ivartalan keverék szuka, kicsit félénk, nem érti mi történik vele, inkább félrevonul és próbálja a dolgokat helyrerakni. Gubancos szőrére ráfér egy alapos kozmetika, de most elsősorban a nyugalmat biztosítjuk számára, hogy szép lassan felépíthessük az elveszített bizalmát.

Nagyon reméljük, hogy idős koruk ellenére még tudunk nekik boldog és egészséges éveket biztosítani!
Még néhány vizsgálat és a teszt hátra van, majd következik az immunerősítés és a roborálás.
Bízunk abban, hogy mindkettőnek él valahol egy Angyala , aki csak rájuk várt és nem a Noé Állatotthon lesz életük utolsó állomása!


Hálásan köszönjük, ha támogatod a két kis öreg orvosi költségeit!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom,👍Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be : Gérard és Brigitte

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! ❤️Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában