Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

KÖSZÖNJÜK!
2021.09.14.

Drága Angyalok❣️
Tegnap délután a NAV közzétette a 2021. évi – ami igazából a 2020-as évre vonatkozik - személyi jövedelemadó 1% felajánlások összegét. Nem tagadjuk, hogy egyrészről már nagyon vártuk ezt a percet, másrészről tele voltunk szorongással és félelemmel. Az elmúlt időszak mindenkit próbára tett, az emberek létbizonytalansága, hogy minden a vírusról és a pandémiáról szólt, hogy elképesztően sok helyre kell a segítség – 28.240 civil szervezet jövője múlik a felajánlott személyi jövedelemadók 1%-án. Sokan szeretnének segíteni, rengeteg szegmensben a civil szférában és minden ügy fontos és támogatandó. Természetesen a mi szívünk elsősorban a rászoruló állatoké, akikből most olyan rengeteg van, mint még talán soha. ☹
Elképesztő nagy megtiszteltetés és persze felelősség, hogy 12.188 adózó gondolta úgy, hogy a Noé Állatotthon Alapítvány 1.200 védencét támogatja ezzel a lehetőséggel. 🙏❤️ A NAV tájékoztatása szerint 79.105.295 Ft összegben érkezett alapítványunknak felajánlás. 🙏❤️ És bár ez az összeg kevesebb, mint amivel tavaly gazdálkodhattunk, mégis érezzük ennek a hatalmas összegnek a felelősségét melyet ránk bíztatok.
Tudjuk, még kimondani is borzongató ezt a nagy összeget – hálásan köszönjük a belénk vetett bizalmat-, ígérjük, hogy ahogy eddig, úgy a következő 1 évben is felelősen és átláthatóan, továbbra is kizárólag a rászoruló állatok mentésére, gyógyítására, segítésre; kisebb menhelyek, állatvédő szervezetek és civil állatvédők támogatására; oktatási és érzékenyítő programok szervezésére, lebonyolítására; ivartalanítási és TNR programok kivitelezésére fogjuk fordítani.
Ez az összeg egy biztos háttért jelent a fentiekhez, de nagyjából a fele annak, amennyi a biztonságos működésünkhöz, a mentésekhez, az állatok legmagasabb szintű ellátásához szükséges. A másik felét a következő egy évben is közösen kell előteremtenünk. Hisz tudjátok, csak veletek sikerülhet!
Továbbra is reméljük, hogy velünk és a védenceinkkel maradtok, akiknek csak a közös segítségünk jelenti a túlélést. ❤️

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában