Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ismerd meg! – Mázlista ❤️
2021.09.14.

Mázlistát 2018. elején mentettük a pápai gyepmesteri telepről. A kezdeti félénksége hamar alább hagyott és egy csodálatos, nyílt, „szeretgombócot” ismerhettünk meg a személyében.❤️
Mindig és mindenhol láb alatt van, lesi az ember minden gondolatát. Nyolc éves kora ellenére nagy mozgásigényű, nagyon temperamentumos kutya, amolyan igazi vizsloid. Fajtársaival remekül kijön, igazából csak az etetésnél van egy kis „gubanc” – előszeretettel habzsolja társai ételét.
Sajnos már túl van egy sikertelen örökbefogadáson, mert új családja nem volt felkészülve szenvedélyes vérmérsékletére, ezért visszakerült gondozásunkba.
Mázlista gazdit keres, mégpedig a legjobbat! Nagyon szeretnénk ha valaki kivinné a kennelből, kivenné ebből a bizonytalanságból és otthont nyújtana nyugdíjas éveire. Nagyon nagy szüksége van a szeretetre és gondoskodásra, egy csodálatos családra!
A legideálisabb egy kertes ház lenne a számára, bár nagyon fontos a szökésbiztos kerítés.. mert Ő ha menni tud, akkor megy.

Ha úgy érzed szeretnél találkozni Vele, ha beengednéd Őt az otthonodba, az életedbe s a szívedbe... kérlek írj bemutatkozó levelet az info@noeallatotthon.hu email címre!

Adatlapja ITT érhető el!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában