Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Studenka a vasúti nyílt pályán várt megmentőire :'(
2021.09.02.

Ma délelőtt érkezett egy kétségbeesett segítségkérés, mely szerint egy sérült kutya fekszik Külsővat környékén a vasúti pályán. Azonnal nem tudtunk indulni, mivel autónk éppen szerelőnél volt, de pár óra elteltével rohantunk a nem éppen könnyű terepre. Nagyon nehéz leírni azokat az érzéseket, a tehetetlen szorongást, vajon időben érkezünk-e. És akkor megpillantottuk a védtelen, aprócska, jagd jellegű szukát, Aki szinte sokkos állapotban vészelte át a „kitudja hány”, felette átrobogó vonat szívszaggató dübörgését.

Hálával tartozunk Lázár Attila Doktor Úrnak, Aki rendelési időn kívül is fogadott minket és azonnal megkezdte a kivizsgálást.

Az már az első röntgenfelvételnél kiderült, hogy gerince, csigolyái épen maradtak, egy cseppet fel is lélegeztünk. A koponya sem sérült, „csupán” a szemgödör felett látható egy törés. Igen, ennek most egy kicsit örültünk, mert nagyobb bajra számítottunk. A több irányból készített csípő felvételnél viszont jól látható, hogy a csípőlapát elmozdult, amely hatalmas fájdalommal jár és valószínű, hogy emiatt nem tud lábra állni. Testén több helyen sérülések, zúzódások vannak.


Most gyógyszeres terápiát kap, a fájdalmai csökkentésére, legyengült szervezete erősítésére, holnap folytatódik a kivizsgálása és átbeszéljük a lehetőségeket.
Hálával tartozunk Istvánnak, aki több helyről is kért segítséget és minden követ megmozgatott, hogy ez a pici lány mihamarabb lekerüljön a nyílt pályáról és egy új esélyt kapjon az élethez. Felhívta a figyelmét mozdonyvezető kollégáinak, hogy egy bajbajutott kutyus van a vágányok között, óvatosan haladjanak.

Tőlünk a Studenka nevet kapta és Ő már a NOÉ Állatotthon védence, melegben, szerető kezekben, biztonságban lábadozik.❤️
Még hosszú az út a teljes gyógyulásáig és bizony kell a drukk neki! 🤞

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Studenka kezeléseihez, gyógyulásához! 🙏


További képek ITT
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom,
Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be : Studenka

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában