Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ismerd meg! – Polli 💖
2021.08.24.

Pollira a menhelyi évei alatt még csak érdeklődő sem akadt, Ő amolyan láthatatlan kutya, Akit szinte észre sem vesznek a látogatók. Már nem is fiatal és az idő előrehaladtával esélyei a gazdisodásra rohamosan csökken.
Sok-sok társával együtt Őt is a pápai gyepmesteri telep halálsoráról mentettük, közel 10 évvel ezelőtt. A sok foglalkozásnak köszönhetően a kezdeti bizalmatlansága mind az emberek, mind pedig a fajtársai iránt nagyon pozitívan változott. Imádja az ember közelségét, jutival remekül motiválható. Polli korát meghazudtolva energikus, nagyon vagány, igazán szerethető kutyus.
Tapasztalatok alapján az idős kutyák örökbefogadásától sokan tartanak koruk miatt, mivel úgy vélik, már nem tudnának megszokni egy új környezetben, vagy nem lesznek olyan ragaszkodóak, mint a fiatalok. Ez nem így van! Az idős kutyák is gazdit szeretnének és nagyon rövid idő alatt alkalmazkodnak az új élethelyzethez és sokszorosan visszaadják azt a szeretetet, amit gazdájuktól kapnak.

Ha úgy érzed szeretnél találkozni Vele, ha beengednéd Őt az otthonodba, az életedbe s a szívedbe... kérlek írj bemutatkozó levelet az info@noeallatotthon.hu email címre!


Adatlapját ITT találhatod!

További képek ITTMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában