Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A bőrbeteg Szabolcsi családunk
2021.07.08.

Szabolcsi család,
És megérkezett az utolsó utáni szabad helyünkre egy Szabolcs megyei gyepmesteri telepről, a PCAS Állatmentés segítségével 🙏egy újabb alomnyi kiskutya. Nagyon rossz állapotban vannak, zörög minden csontjuk, a bordájukon zongorázni lehet, miközben a hasuk óriási és bőrbetegek. 💔😢
A 3 kiskrapek a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában a Szabolcsi Szecső, Szabolcsi Szemere, Szabolcsi Szepes nevet kapták. ❤
Óvatos parazitamentesítésüket megkezdtük és indul a bőrbetegségük kezelése is. Rossz állapotban vannak, nagyon kell nekik a drukk.
Ezzel a kiscsaláddal együtt az elmúlt napokban 4 kutyacsalád összesen 19‼ életveszélyből mentett kutyusa került a NOÉ gondozásába. Speciális baba-mama részlegünk, kifejezetten a babák és a kölykök biztonságos, kényelmes elhelyezésére készült, de még nagyjából 2 hétig aggódhatunk az esetleg magukkal hozott fertőzések és paraziták miatt. Kell a drukk mindannyiuknak.
Mostantól viszont nem tudunk több rászoruló családot, kölyköt fogadni egy ideig. Ezzel 19 kutyussal és a korábban már gondozásunkba került több mint 30 babával, teljes a teltház a NOÉ baba-mama részlegén.
‼NAGYON FONTOS‼
Újra leírjuk, az egyetlen megoldás erre az iszonyú helyzetre az IVARTALANÍTÁS, melynek finanszírozása jelenleg állami segítséggel megoldható!
Arra kérjük a kistelepülési Önkormányzatokat, hogy éljenek a futó 500 millió forintos ‼ Magyar Falu Program ivartalanítási pályázatával! 2021. 07.18. a pályázat benyújtásának határideje! Ha Te is 5000 főnél kisebb településen élsz, kérlek vedd fel ez ügyben az önkormányzatoddal, szomszéd falu önkormányzatával a kapcsolatot! Pénz van az ivartalanításokra, Csak élni kell a lehetőséggel!!!!! Csak így lehet megállítani ezt a rémálmot!!!

Mi pedig hálásan köszönjük, ha hozzá tudsz járulni a rengeteg családunk, kölykünk élelmezéséhez, oltásaihoz, külső és belső parazitamentesítéséhez és orvosi költségéhez!

acsodákategyüttcsináljuk!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Szabolcsi család
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük! ❤️🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában