Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Gadna család bajban van!
2021.06.10.

Gadna család,
extra sürgős segítségkérés érkezett Gadnáról, a Máltai Szeretetszolgálattól egy hatalmas bajban lévő kutyacsaládnak. A mama szoptatja a kicsiket, de 1 napja nem tud lábra állni. Szinte biztos, hogy tejláz paralízise van. Az élete megmentéséhez azonnali orvosi segítségre van szüksége. Gondolkodás nélkül nekiindultunk a 2,5 órás útnak. A picikről csak ez a képünk van, pontosan azt sem tudjuk, hogy mennyi idősek. A helyiektől érkező információk egymásnak ellentmondóak. Így most teljes bizonytalanságban vagyunk, hogy mire kell este, mire megérkeznek készülnünk. A mamijuk valószínűleg átmenetileg, vagy véglegesen nem fogja tudni szoptatni őket... 10 picuri nevelését kell megoldanunk azonnal, reméljük csak időlegesen. Természetesen mindent megteszünk, hogy együtttartsuk a kiscsaládot.
Kommentbe teszünk be videót a mama állapotáról 💔

De muszáj B tervvel készülnünk! Ha esetleg budapesti vagy és az otthonodban be tudnál cumiztatással segíteni minimum 2 kölyöknek, akkor hívj minket a 06703839480 telefonszámunkon. Másik kutyamamát NEM KERESÜNK!

Amint van hírünk jelentkezünk!

UPDATE: az egész család megékezett a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba, ma éjjelt ott töltik. Holnap az orvosainkkal együtt döntünk a hogyan továbbról. A picik már maszatolgatnak az étellel, de még nagyon kellene nekik a cumi. Mindenkinek köszönjük a cumiztató felajánlást, ma biztosan nem lesz rá szükség. 🙏❤️🙏❤️🙏
Viszont extra SOS szükségünk lenne Royal Canin kutya tejpótlóra és starter tápra! Nagytestű mama, 10db óriás bébije! Sok kell, nagyon sok!!!!!
Ahhoz, hogy ez a kiscsalád megmeneküljön, most igazi gyors segítségre lenne szükségünk!
Tárgyi adományokat hálásan köszönünk a Noé Állatotthon Alapítványban 1171 Budapest, Csordakút utca vége - éjjel nappal az adományboxban! Ha a netről rendelnél nekünk, akkor ugyanerre a címre.

Például innen tejpótlót


Vagy starter tápot:
https://www.zooplus.hu/.../royal_canin.../medium/239341...Az is óriási segítség, ha pénzbeli adománnyal tudsz a gyógyulásukhoz, cseperedésükhöz hozzájárulni!
Mert tudjátok #acsodákategyüttcsináljuk!
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom 👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Gadna család
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! ❤️🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában