Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

TALÁLT KUTYA, EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2021.05.25.

TALÁLT KUTYA, EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
Törvényi kötelességünknek eleget téve keressük ennek a rémült maxi méretű csivava keverék kan kutyusnak az eredeti gazdáját.
Állítólag vasárnap találták a Keresztúri úton (közelebbi megjelölés nincs), működő chipet nem találtunk benne. Számunkra minimum gyanús, hogy a szakadó esőben hófehéren és szárazon került elő a kocsiból, hogy a félelmében mindenkit megenni akaró kicsike a "megtalálókkal" bizalmas, kedves és barátságos volt... De persze mindez lehet a véletlen műve. Minden esetre egyáltalán nem voltak kooperatívok a helyzet megoldását illetően, közölték, ha itt nem maradhat akkor kidobják a határban. 🙁
De térjünk vissza #Páncsó kutyusra, mivel nálunk ezt a nevet kapta. Szóval 1,5-2 év körüli, 5-6 kg-os, csivava kan kutyus. Elsőre fél és bizalmatlan, próbálunk vele barátkozni.

Jelenleg kizárólag az eredeti gazdáját keressük, aki a kutya oltási könyvével, a tulajdonjogát igazoló papírokkal jelentkezhet a Noé Állatotthon Alapítvány elérhetőségein: info@noeallatotthon.hu vagy a 06302211299 telefonszámon, hétfőtől szombatig 10:00 és 15:00 óra között!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában