Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Továbbra is zárva tartunk!
2021.05.09.

Sokan kérdeztétek. Sajnáljuk, de a Noé Állatotthon Alapítvány továbbra is zárva tart. 😢 Bár a törvényi lehetőségünk meglenne a nyitásra, de a feltételeknek jelenleg kapacitás hiány miatt nem tudunk megfelelni.
Az érvényben lévő szabályozás szerint, többek között, kizárólag csak védettségi igazolvánnyal engedhetnénk be minden 18 év feletti látogatót, sétáltatót. Ennek ellenőrzésére - az állatok ellátása mellett - jelenleg nincs kapacitásunk. A szabályozásban rögzített büntetést - akár további 1 éves bezárást és nagyon magas, 1.000.000Ft-ot is elérő pénzbírságot - nem kockáztatjuk.
És igen, az is benne van a döntésünkben, hogy a jelenlegi megbetegedési számok mellett még mindig nem vagyunk nyugodtak. Eddig "megúsztuk", a gondozóink felelős magatartása és a szigorú belső szabályoknak - no és persze a szerencsének is - köszönhetően nem okozott az 1.300 NOÉs védenc ellátásában fennakadást a vírus. Szeretnénk, ha ez továbbra is így maradna.
A fentiekre tekintettel a NOÉ Állatotthon kapui továbbra is zárva maradnak, nem tudunk látogatókat, csoportokat fogadni és kutyasétáltatásra sincs mód. Az örökbefogadások, ahogy eddig is, továbbra is zajlanak, előre bejelentkezés alapján, konkrét időpontra lehet érkezni a kiszemelt új családtaggal ismerkedni.

Bejelentkezés: 06302211299 (hétfőtől szombatig 10:00 - 15:00 óráig) vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön.
Köszönjük a megértéseteket és, hogy mindezek mellett és ellenére, továbbra is kitartotok mellettünk és a NOÉs védencek mellett! Nagyon hiányoztok nekünk és az állatainknak is! Reméljük, hogy a következő nyitási lépcsőben már mi is kitárhatjuk a kapukat!

⚠️ Ne feledjétek, itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2021.05.20.!
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük! ❤️🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában