Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Despasito és Fonsi nincsenek jó állapotban
2021.03.17.

Despasito és Fonsi a pokolból menekült két öregúr 💔
Kétségbe esett segítségkérés érkezett a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesületéhez, hogy Borsodban egy idős néni kórházba került és sajnos az lesz számára végállomás. Viszont a kertjében magára maradt sok kutya, akik áldatlan körülmények között élnek és úgy tűnik már évek óta belterjesen szaporodnak. Az is előfordul, hogy egymást tépik szét. Sajnos pont a kimentésük reggelére is meghalt egy közülük.
Ismét Babák Katáék segítettek helyben, több állatvédő szervezet összefogott, így több körben, de már mindenkinek megvan a biztos jövője. Hozzánk a Noé Állatotthon Alapítványhoz 2 idősebb kan kutyus érkezett Despasito és Fonsi. Nincsenek jó állapotban sem egészségügyileg, sem mentálisan. Félnek, antiszociálisak, az emberi érintés idegen számukra. Daganatok, benőtt körmök, letört és lekopott fogak... Harcba indulunk, összerakjuk Őket és mindent megteszünk, hogy kapjanak még a popsijuk alá egy kényelmes kanapét és egy saját családot!
Teljes orvosi kivizsgálás, laborvizsgálatok, kezelések, műtétek várnak az öregurakra, hogy azután megfiatalodva, megszépülve várják a gazdijelölteket.
Köszönjük, ha támogatásoddal Te is hozzá tudsz járulni, hogy az álmunk, az álmuk valóra válhasson!
#acsodákategyüttcsináljuk!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom 👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Despasito és Fonsi

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 ! Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
⚠️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2021.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük! ❤️🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában