Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Apród és Előd hatalmas bajban van!
2021.03.02.

Apród és Előd 💔😢
Két nagyon nagyon beteg baba került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványon keresztül.
A füzesabonyi lányok Kömlőre mentek a bőrbeteg babáért, végül 5 kutya menekült, mind borzasztó körülmények közül, mind a pokol kapujából. A falu különböző pontjairól...

Itt az eredeti mentésről a hír.Erős idegezetűeknek, 2021.MAgyarország...

Hozzánk ez a két baba érkezett, mind a kettővel hatalmas a baj. 😢
Apród kb. 5 hónapos, de nagyon pici, visszamaradott, extra súlyosan bőrbeteg. De a legnagyobb baj, hogy PARVO - CORNA - GIARDIA pozitív. Három, a babakutyákra önmagában is életveszélyes betegsége van. És még mindig nem az a legszörnyűbb, hanem ahogy retteg az emberektől, az emberi érintéstől. Már akkor visít, ha csak ránéz valaki. Minden érintés számára felér a halállal. 😢 Alig élt még és máris darabokban a pici lelke... 💔 A Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum csodás csapatával együtt küzdünk a betegségeivel és építgetjük a pici lelkét.

Előd 3 hónap körüli kisfiú, olyan hatalmasra duzzadt nyirokcsomókkal érkezett, hogy mindenki azt gondolta, valamilyen óriás tályog vagy daganat van a nyakán. A valóság ennél sokkal borzasztóbb: azon túl, hogy GIARDIA pozitív, a SZOPORNYICA gyorstesztje is kétes pozitív lett. Ennél rosszabb nem is lehetne. Természeteses a biztos eredményért PCR vizsgálat is készül, annak eredménye néhány nap múlva várható.
Mind a ketten kórházban, extra szigorú elkülönítés mellett gyógyulnak. Mind a kettőjük hatalmas bajban van és nagyon kell nekik a drukk. Ez a két kiskutya megtestesíti az állatvédők rémálmát, de Ők már a mi kutyáink, így nem adjuk fel és mindent megkapnak. És hisszük, hogy meg fognak gyógyulni!
Köszönjük, ha Te is úgy érzed, hogy megérdemli ez két kis életkezdemény az esélyt!

acsodákategyüttcsináljuk!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom 👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Apród és ELőd vagy beteg kölykök

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 ! Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2021.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük! ❤️🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában