Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Zongora sokkos, halálra van rémülve
2021.02.28.

ZONGORA
SOS segítségkérés érkezett a 17. kerületből, mely szerint egy kutyust elgázoltak, nagyon vérzik, láthatóan súlyosan megsérült. A gázoló nem ment el, megállt és próbált neki segíteni. Azonnal indultunk hozzá. A kutyus halálra rémülve, sokkos állapotban bemenekült a rossz kerítésen egy magánházhoz. Csöngetésünkre előkerült a tulajdonos beismerte, hogy a kutya hozzá tartozik, de rendszeresen az utcán van. A sérült állatra a továbbiakban nem tartott igényt... 💔😢😡 Így a vérző, szenvedő állattal azonnal rohantunk a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba.
Gyönyörű szép, fekete - fehér, kis foxi szerű 1-1,5 éves kisfiú, chipje nincs. Tőlünk a Zongora nevet kapta! ❤ Sokkos, halálra van rémülve, csíp rúg mar harap. Az elsődleges orvosi vizsgálat szerint valószínűleg nagyobb kutyák támadhatták meg és a súlyos sebeit ők okozták neki. Szinte biztos, hogy emiatti sokkos állapotában rohant az őt elgázoló autó alá 😢
Kórházban van, sebeit ellátták, de aggasztó, hogy nagyon nagyok és szakadtak és erősen szennyeződtek. Úgyhogy most jónéhány nap intenzív állatorvosi ellátásra, kórházi kezelésre szorul. Kell neki a drukk, mert óriási az esélye a roncsolódott lábainak és lágy részeinek elfertőződése.
Köszönjük, ha támogatásoddal Te is hozzájárulsz Zongora gyógyulásához!

acsodákategyüttcsináljuk!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom 👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Zongora

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 ! Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2021.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük! ❤️🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában