Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Aladár Copfunk már el is kezdte bébitréningjét
2020.12.28.

Kedves Noé Állatotthon!

Nagyon boldog karácsonyt szeretnénk kívánni Önöknek/ Nektek, és megköszönni, hogy ezt a csöpp kis életet ránk bíztátok és velünk élhet. Vasárnap, 20-án hoztuk el őt, és az azóta eltelt időben a kicsi teljesen kinyílt, anyukám szerint, aki a Covid miatt nagyon ritkán
jön, már nőtt is, bátran kergeti a nála 3x nagyobb cicákat, amit ki-ki vérmérséklete szerint tolerál. Ma találkozott először a 3 és 6 éves gyerekekkel nálunk, és rosszalkodik, ahogy csak bír. A szobatisztaságra még egy picit gyúrni kell, de most már az esetek 80%-ban megtalálja a pelust.Doktorbácsi tegnapelőtt megvizsgálta, makk egészséges.

Egyszóval, a kis megszeppent, koszos kutyuskából mára egy korának megfelelően huncut, magabiztos rágcsagép lett, aki boldogan bújik és nagyon drága. Testvérem, aki 8 év agility tapasztalattal bír, az alap bébitréningjét el is kezdte, gyönyörűen ül és kezdi a fekvést, és az
eslő nyakörvét büszkén viseli. :),

Remélem a testvéreinek is szerető, hozzáértő otthon jutott vagy majd még jut és a mamit is esetleg örökbefogadja valaki. A többi kutyusotoknak is azt kívánom találjanak gazdira és az biztos, hogy a jövőben az adóm 1%-a a tiétek lesz.

Boldog ünnepeket tehát még egyszer és sok erőt, kitartást a munkátokhoz a keresztségben a Lujza/Lujzi/Puki/Rosszcsont neveket kapott kicsi Copf néhány képével.
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában