Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Whity a kis csodalényünk
2020.11.23.

Láttatok már tündérbűbáj, meseszerű, édes kutyát? Nekünk van egy ilyen csodalényünk ❤️ Ő Whity egy 3-4 hónapos picilány, aki szörnyű lábtöréssel érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Mezőkövesden átdobták egy kerítésen. 😡💔😢 Hogy ettől sérült meg, vagy a borzasztó törését már korábban szerezte, azt nem lehet tudni. Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett, ahol először elvarázsolt mindenkit, majd a mi jó CsodaBoda dokink összelegózta a lábát. Napokig újabb műtét lehetősége lebegett a feje felett, de szerencsére jelenleg erre most nincs szükség. Most 1 hónap extra szigorú mozgáskorlátozásra van ítélve. Egy kölyöknek ez a legnehezebb. De #Whity nem csak csodaszép, édes és bűbájos, de nagyon jó kutya is! Ahogy megérkezett, azonnal mindenki szerelemre gyulladt. ❤️ Drukkoljatok, hogy ne kelljen további műtét ennek kiskutyának és mielőbb elkezdődhessen a gondtalan kölyökkora végre!
Whity csontműtétje és kórházi kezelése bizony nagyon sokba került és még az elején vagyunk. Speciális etetés, étrendkiegészítők, további kezelések, oltás, parazitamentesítés és még sorolhatnám. Már most bőven túl vagyunk a 150.000ft-os költségen, így minden támogatásod hatalmas segítség neki és nekünk is🙏❤️

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom 👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Whity

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 ! Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! ❤️🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában