Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Textina túl van az első műtéten!
2020.10.27.

Textina túl van az első óriásműtéten! Ő az az édes öreglány, akit Mezőkövesden találtak egy elhagyott reptéren, ahol hónapok óta csövezett. Ő az az öreglány, aki a chipje szerint 2 éve már nem él. Ő az az öreglány, akinek óriási kifekélyesedett emlődaganata van. És Ő az az öreglány, aki szívférges mindehez.
Textinával a múlt héten Péterfia Dalma doktornőnél jártunk szívférgessége miatt szívultrahang vizsgálaton. Szerencsére az öreglány még csak 1-es stádiumban van, így speciális alatatási protokkallal, extra körültekíntéssel, vállalva a rizikót engedélyezve lett az életmentő műtétje.
Így ma a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban Orbán Betti doktornő elvégezte a beavatkozást. Textina jól viseltet a műtétet, az altatást, pedig szó szerint tokától bokáig fel van szegény vágva. Most néhány napig biztosan kórházban kell maradnia és nagyon nagyon kell neki a drukk!
Az pedig, higy miként ehetséges, hogy hivatalosan őt egy állatorvos elaltatta 2 éve és mégis él, azt pedig minden erőnkkel próbáljuk kinyomozni!
Hálásan köszönjük, ha támogatni tudod ennek a csodaszép öreglánynak az esélyét, hogy a sok megpróbáltatás után igazi, megbecsült, szeretett mindene lehet egy GAZDÁNAK! 🙏
Kórház, műtét, vizsgálatok, gyógyszerek... hálásan köszönjük, ha tudsz neki segíten! 🙏❤️
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Textina

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában