Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Gyorshírek Shotról
2020.10.20.

Tudom nagyon sokan várjátok a híreket a tegnap fejbelőtt kutyusról. Most tényleg csak rövid gyorshíreket hozunk. Nálunk a Shot nevet kapta. ❤️
Tegnap este érkezett a segítségkérés a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól. 2 nap alatt Shot a 3. súlyos állapotú kutya aki az együttműködésünknek hála a legmagasabb orvosi ellátást kaphatja és esélyt kap a gyógyulásra, egy új életre.
Este 20:00 óra után érkezett meg a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba, ahol megkezdték az azonnali ellátását, vizsgálatait Dr. Orbán Beáta doktornő vezetésével. Alultáplált, tele volt bolhákkal és több kullancs is volt benne. A lövés a füle tövénél hatolt a fejébe és a szemén keresztül távozott a sörétek nagy része. A röntgenen látszik, hogy bőven maradt még bent. Sajnos a szeme mentehetetlen. 🙁 Kapott tetanusz szérumot, nehogy még nagyobb baj legyen és persze fájdalomcsillapítókat és minden fontos életmentő gyógyszert. Jelentős idegrendszeri tünetei voltak - megmaradt szemén un. nistagmus, szédülés dülöngélés -, szerencsére reggelre ezek nagy része lényeges javulást mutatott. Délelőtt CsodaBoda doki is átvizsgálta és úgy döntött, hogy azonnal megműti. Eltávolítja a szétlőtt szemgolyó maradványát és megpróbálja a lehetőségekhez képest megtisztítani a szöveteket a bent maradt sörétektől.
Jelenleg ennyit tudunk mondani az állapotáról. A legjobb kezekben van, a legmagasabb szintű ellátást kapja. Ilyen jellegű fejsérülésnél és idegrendszeri tüneteknél sajnos nem lehet a jövőbe látni és minden jóslással visszafogottak az orvosaink és mi is, de nagyon reménykedünk.
Amint tudunk jövünk a műtétről és további kezeléseiről hírekkel. Az biztos, hogy még kórházban kell maradnia jó sokáig. Sajnos nem kizárt, hogy vissza fog maradni némi egészségügyi probléma. Lehetséges, hogy további vizsgálatokra is szüksége lesz majd. De haladjunk szépen sorban.
Shot amúgy egy édes, kedves, bújós, barátságos cuki bongyorka kutyus. Bízunk benne, hogy továbbra is minden jól alakul vele.
Köszönjük a rengeteg érdeklődést, a kedves szavakat és a drukkot!
Hálásak vagyunk minden támogatásért a rengeteg sérült beteg állatunk ellátásához!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Shot

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! ❤️🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában