Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Két súlyos állapotú kutya érkezett
2020.10.19.

Az éjszaka két súlyos állapotú kutya érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Ők Kacor és Kelengye. 😢💔😡 Mind a kettőjüket borzasztó állapotban a semmibe kikötve találták, mind a kettő még szinte kölyök és már mind a kettő megjárta a poklot 😢💔😡

Kacor fején és testén súlyos bőrbetegség látszódik és az egyik mellső lábára nem tud ráállni. 10 hónap körüli kisfiú. Mezőkövesden találták az erdőben kikötve...
Kelengye iszonyúan sovány, alig 14kg-os!, maximum 1 éves német juhász keverék kislány. Őt Dormándon találták a határba kikötve. Nyakába belenőtt a súlyos lánc, drótok, kötelek halálos kavalkádja...
Képtelenség megszokni, ép ésszel felfogni, hogy nem elég, hogy valaki hagyja, hogy a kutyája ilyen állapotba kerüljön. Nem eteti, nem gyógykezelteti... de amikor már annyira rossz állapotban van, hogy "látni sem bírja már" akkor egyszerűen kiköti egy elhagyatott helyre. Ezzel elvéve tőle szinte minden esélyt és lassú, fájdalmas, szenvedéssel teli kínhalálra ítéli... Kacornak és Kelengyének most szerencséje volt, de rengeteg állatnak kell ezt a borzalmat átélnie.
Két új mentvényünk már a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban van, drukkoljatok, hogy sikerüljön rendbehozni Őket!
Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni a gyógykezelésükhöz.
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Kacor, Kelengye

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában