Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Képtelenség ehhez hozzászokni
2020.10.07.

Nem, nem és nem... képtelenség ehhez hozzászokni 😡💔😢
Ezekenek a csodaszép szemeknek a tulajdonosa Purszlik és nagyon félünk, aggódunk, hogy elkéstünk.
Kálon találták a település szélére kidobva, a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségével érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Sem képekkel, sem szavakkal messze nem tudjuk leírni, hogy milyen iszonyú állapotban van. Csont sovány, a hasán hatalmas kifakadt emlődaganat és több további kőkemény dagnat. Mellső lába beödémásodva, feldagadva, használhatatlan. Az egész kutya szó szerint rohad, iszonyúan bűzlik és élve rágják Őt a nyűvek. Nem öreg, igazából csak középkorú, szép szemű, csodálatos német juhász szuka... minden kedves szóért hálás, óvatosan csóvál, bizalommal néz a szemünkbe és nyalja a kezünket.
Düh, fájdalom, kétségbeesés, aggodalom és elkeseredés... annyira reménykedünk, szaladtunk vele a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba. A helyzet aggasztó, vizsgálati eredményekre várunk. Szerencsétlen meg lett nyírva, az egész testét beborító nyűvektől és a mindent betöltő rothadás szagától megpróbálják megszabadítani. Aggasztó a sok daganat, mely lehetséges, hogy a nyirokrendszerét is érinti. Vércukor szintje elképesztően alacsony. 😢💔
Újabb súlyos beteg, kórházi ellátásra szoruló és a következőnek mindjárt keressük a fuvart. Hálásak vagyunk, ha támogatásoddal mellettünk állsz.

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Purszlik
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában