Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Böhömnek újra kell a drukk!
2020.09.14.

Nagy baj van Böhömmel! Újra kell neki a drukk, nagyon erős, nagyon sok, nagyon-nagyon-nagyon.
Ő az az óriás szerelem kutyánk, akit kórosan lesoványodva találtak. Szegény mindnet felevett, volt a belében tű, zacskó, kavics, rozsdásszög... tán még "orosz katona" is... Elzáródott a bele, ami súlyosan kitágult, műtét, hetekig tartó kórházi kezelés. Már egy ideje itthon a Noé Állatotthon Alapítvány gyengélkedő részlegén gyógyul. Annyira szépen haladt már vele minden. Óvatosan, lassan, naponta többször pici adagokat etetjük, speciális gyógytáppal, kaki rendben. Erre ma hirtelen felfújódott. 🙁 Azonnal rohantunk vissza vele a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba. Rövid vizsgálat, infúzió és újra irány a műtő. Most aggódva és feszülten várjuk, hogy mi van vele. Ez a csodás óriás, aki csonttá fogyva is 40kg, a világ legkedvesebb, legédesebb, legviccesebb kutyája. Bármit megtesz, hogy az embereket mosolyogni, boldognak lássa. Csak szeretni lehet és mi tényleg imádjuk. És nagyon-nagyon aggódunk érte... Drukkoljatok, jaj Angyalok, nagyon drukkoljatok!

Böhömmel innen indultunk


Böhöm eddig műtétjei, kórházi kezelése, a speciális gyógytápon kívül 300.000Ft-ba kerültek. Ez a mostani baj még nem tudjuk mennyibe fog kerülni és meddig kell megint kórházban lennie. Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni a gyógyulásához. ❣️

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Böhöm

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában