Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Konzervnek nagyon kell a drukk!
2020.09.13.

Legújabb védencünk Konzerv 💔 Verpelétről érkezett. Gázolás miatt nagyon súlyos állapotban van. 😢
A fiatal, alig 1 éves ivaros kisfiút egy betonárokban találták, a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány segítségkérése alapján érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett. Az elsődleges vizsgálatok szerint a medencéje 4 helyen tört el és a combcsontja is szilánkosra tört. Vizelete véres, emiatt folyamatos megfigyelésre van szüksége. Jelenleg sokktalanító kezelést kap, ha az állapota engedi, akkor CsodaBoda doktor úr néhány napon belül megoperálja.
Működő chipet nem találtunk ebben a csodaszép fekete fiatalúrban. Nagyon kell neki a drukk, óriási ütést kapott, reméljük nem jelentkezik nála súlyos belső vérzés vagy egyéb szövődmény. Most sokáig a Délpesti Rendelő vendégszeretetét élvezi majd. Hosszú lesz az út mire újra szaladni fog. 🤞🤞🤞❤️
Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Konzerv kutyus vélhetően több ortopéd műtétjéhez és hosszú kórházi kezeléséhez. Ő még szinte kölyök. Már az is borzasztó, hogy gazda, chip és oltások nélkül az utcán kóborolt. De ez a baleset kis híján az életébe került. 😢😡👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Konzerv

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában