Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hosszú még az út újra felfelé...
2020.09.08.

Ennek a csodaszép szempárnak a tulajdonosa Majális_Palacsinta. 💔Még alig csak 5 hónapos, de ennek nagy részét betegen, kórházban töltötte... most is kórházban van. 😢
Már születni is rossz helyre született. Idős, beteg, daganatos, szívférges mamája egy elhagyott telekre szülte meg Őt és a kistestvéreit. 5 állatvédő szervezet segítségével menekültek meg és került az egész kiscsalád a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Sajnos nem egészségesen. Érkezett velük a giardia és a parvo... néhány napon belül az egész család kórházba került. Egy picit elvesztettünk. De Palacsinta élni akart... a felépülése hónapokig tartott. A parvo hozott minden szövődményt, amit csak leírtak a könyvek, sőt olyat is amit nem. Azután végre fellélgezhettünk, mert lassan, nagyon lassan, de elkezdett stabilizálódni az állapota. Hazakerült. De alig néhány hétig örülhettünk ennek. A hosszú betegség által legyalult immunrendszere cserbenhagyta. És most a gomba lendült támadásba... Megint 3 hete kórházban van és napi sokszori intenzív kezelést kap. A héten kaptuk az első olyan híreket, melyek az állapota stagnálásáról szólnak, nem pedig a folyamatos romlásról. De Ti is láthatjátok, hosszú még az út újra felfelé... Hisszük, hogy van kiút és ez a pici kiskutya újra ki tud jönni a gödörből. Elképesztő erővel küzd és közben hihetetlen kedves és türelmes. Neki most önfeledten kellene játszani a többi kutyával, puha ágyban kellene aludnia a családjában, kutyaoviban kellene okosodnia... nem pedig egy kórházi ketrecben türelemmel viselnie a kezeléseket, a gyógyszerek rossz ízét és tölcsért, mely megakadályozza, hogy az elviselhetetlenül viszkető bőrét szétvakarja... Még akkor is, ha tudjuk, a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban mindent megkap orvosilag és emberileg is.
Hisszük, hogy Palacsintára egy csodás ÉLET vár még!!!!! Csak nézzetek bele ezekbe a gyönyörű, szelíd, beszédes szemekbe és Ti is látni fogjátok!!!
Amint már nem lesz fertőző, azonnal keresünk neki egy ideiglenes, de leginkább egy végleges családot! Hogy gyorsabban gyógyuljon és, hogy végre bepótolhassa mindazt amiben eddig nem lehetett része.

Palacsinta baba orvosi számlái az elmúlt hónapokban sok százezer forintra gyűltek össze. Csak júliusban 150.000Ft volt. Hálásak vagyunk minden támogatásért! 🙏❤️

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Majális Palacsinta

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

🙏Hálásan köszönjük! 🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában