Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Revolver aggódós hírek!
2020.09.07.

Revolvert többször meglőtték. Egy lövedék ugyan lepattant a koponyájáról, de súlyos sérülést okozott, a szeme bevérzett. A másik lövedék a gerincébe hatolt a nyaki szakaszon, ettől szinte teljesen lebénult. Pénteken CsodaBoda doki egy gerincfestés után 2 órán keresztül küzdött azért, hogy kivegye a lövedéket Revolver gerincéből. A légpuska golyó a gerinccsatrornában állt meg, de szerencsére úgy tűnik, hogy nem sértette meg a gerincvelőt. Viszont sajnos vitt magával a likvórba szőrt, koszt és emiatt komoly gyulladás alakult a gerincvelő körül.
Jelenleg emiatt a lövés miatt és a másik koponyasérülése miatt válságos az állapota. Nem tud felállni, csak nagyon korlátozott a mozgásra képes. Pici remény, hogy fekve kézből egy keveset eszeget. Boda Attila doktor úr a türelmünket kérte, de ki tud türelmes lenni ekkora aggodalom mellett. Tudjuk, hogy a lehető legjobb kezekben a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban, az egész csapat nagyon figyel rá, minden szakértelmükkel és szeretetükkel küzdenek érte.

Revolver története ITT!Szóval még mindig nagyon nagy a baj, de ez az apró kiskutya küzd és mi vele! Drukkoljatok neki és h atehetitek támogassátok... még nincs 1 éves! 😢💔😡

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Revolver

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában