Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kell a drukk Revolvernek!
2020.09.06.

Revolver 💔többször rálőttek, most majdnem teljesen béna...
A Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítvány kérte segítségünket egy balesetesnek tűnő kistestű kutyushoz. A legyek már beköpték, fején csúnya sérülés, szeme bevérezve. A segítségetekkel néhány órán belül a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett, ahol a sokkos, nagyon rossz állapotban lévő kutyát azonnal elkezdték kivizsgálni. Az első eredmények után kerültünk mi is sokkba: kiderült, hogy Revolvert meglőtték, valószínűleg többször is. Az egyik golyó lepattant a koponyájáról, de megrepesztette azt, a szeme bevérzett, a feje feldagadt. De a másik golyó a nyakában, a gerincében van... és Revolver jelenleg nagyon rosszul van, nem tud felállni, lábon maradni, a labor eredmények nagy gyulladást mutatnak. A sebei nem frissek, már jónéhány napja szenvedhet. Valószínűleg még nincs 1 éves, alig 5kg... kinek árthatott ez az apró kölyökkutya? Kinek volt az útjában? Mi lehet a bűne? Ki az az elmebeteg akinek ez a szórakozása... 💔😢😡
A tegnapi nap az állapota stabilizálásáról szólt. Ma délután Dr. CsodaBoda Attila átvizsgálja, valószínűleg szüksége lesz egy gerincfestésre. És ha lehet megpróbálja eltávolítani a gerincébe ékelődött golyót... Ez az egyetlen esélye. Óriási a kockázat és kétes a kimenetele, de meg kell próbálnunk. Drukkoljatok ennek az apró kiskutyának! 🤞🤞🤞

Hálásan köszönjük, ha támogatni tudod az esélyét az életre!
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Revolver

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában