Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Fuksz legyőzte a szopornyicát
2020.09.03.

🍾19 hosszú és gyötrő hónapja várunk erre a hírre! Fuksz kutyánk legyőzte a szopornyicát! 🍾

Fuksz olajoshordóhoz kötve, lánc a nyakába belenőve, csont soványan érkezett 2018 utolsó napjaiban a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Az állapota alapján szó szerint az utolsó pillanatban.
Sajnos Fuksznak a múltjából való kiszabadulás nem jelentette a megpróbaltatasok végét. Gondozásunkba érkezése után derült ki, hogy szopornyica fertőzött. A betegséget kb. 1 hónap alatt leküzdötte a szervezete, de továbbra is aktív fertőző maradt. Havonta PCR vizsgálattal ellenőrizzük a státuszát. Ameddig aktívan ürítette a vírust, addig sajnos karanténban kellett maradnia, a többi állatunk védelmében.
És most Fuksz 19 hónap után magamögött hagyhatta a szopornyicát. Az utolsó vizsgálat eredménye szereint MÁR NEM FERTŐZ! 🙏👍❤️

Sajnos egy másik kihívással is szembe kell néznie, most indulunk harcba a SZÍVFÉRGESSÉG ellen!

Abban reménykedünk, hogy mindezt hamarosan már egy saját családban teheti. Megérdemli, hiszen eddig nem sok jót kapott az élettől. Ennek ellenére Ő egy kedves, játékos, bohóc kutya maradt!
Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!

Hálásan köszönjük, ha támogatni tudod Őt anyagilag. Csak a szopornyica tesztek eddig nagyjából 500.000Ft-ba kerültek és most belevágunk a szívféreg elleni harcba. ❤️🙏

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Fuksz

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában