Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Újabb szívszakadás, Orca
2020.08.30.

Újabb szívszakadás 😢💔 Orca
ESETLEG LENNÉL TE AZ ANGYALA? ÉLETE LEGNAGYOBB CSODÁJA?
Sátoraljaújhelyen a gyepmester fogta be és mint már olyan sokszor Balázs Andi szervezett neki segítséget. Így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.
Reménnyel telve szerveztük a feljutása utáni azonnali kórházi ellátását. Reménykedtünk, hogy az arca azért van feldagadva, eltorzulva, mert megharapták, megcsípték, megszúrta, megvágta... reménykedtünk, hogy meg fog gyógyulni...
Ugyan a remény sosem múlik el, de az orvosi diagnózis lesújtó: az arca, a pofija egy súlyos, előrehaladott, a csontját is érintő és úgy tűnik már áttétet is képzett daganat miatt torzult el. Orvosilag nincs remény... 💔😢 De Orca még ÉL és nagyon kedves, aranyos, eszik, csóvál, barátkozik, imádja az embereket. Úgy tűnik alapvetően nincsenek fájdalmai. Hálásan boldog minden érintésért, simogatásért, bármilyen kedves kontaktusért. Ezért döntöttünk: elkezdődik nála egy roboráló, a folyamatot esetleg lassító kezelés. És hazahoztuk a NOÉra a kórházból. A központi gyengélkedő részlegre került, ahol sokat tudjuk szeretgetni, simogatni, ahol mindig szem előtt van. És ha eljön az ideje - ki tudja, hogy néhány nap, esetleg hét vagy hónap múlva - akkor a szeretetünkkel kísérjük majd át a szívárványhídon. Mi ezt tudjuk nyújtani ennek a csodás kutyának. Bár tudjuk, hogy ez is sokkal több mint a semmi, sokkal több mint az utca ahol egyedül szenvedett betegen, sokkal több mint az a tulajdonos aki végignézte, hogy ilyen állapotba kerül és mikor már nagyon nem teteszett neki, akkor kidobta, elűzte... a fülét megették a legyek, az arcát pedig a rák, de a szívét és a lelkét nem tudták megtörni.
De tehetünk még érte valamit - EGY SAJÁT CSALÁDOT!
ESETLEG LENNÉL TE AZ ANGYALA? ÉLETE LEGNAGYOBB CSODÁJA?
Nem ígérhetünk hosszú időt, igen ez egyértelműen hospice vállalás. Nagyon nem könnyű, de Orcának sem volt eddig könnyű élete, hátha lenne egy igazi ANGYAL aki végigkísérné ezen az úton. Akinek Ő lenne A Kutyája és aki Orca Gazdája lenne. Lehet, hogy csak néhány napra, hétre, talán hónapra?
Ha eseteleg megmozdult benned valami, hívj minket a 06703839480 telefonszámunkon! ❤️

Ha vállani nem tudod, akkor az is nagy segítség, ha az orvosi dolgaihoz hozzá tudsz járulni. 🙏
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Orca

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

🙏Hálásan köszönjük!🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában