Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nyakita ismét bajban van
2020.08.27.

Talán emlékeztek Nyakitára, aki áprilisban került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. A nyakába belenőtt a madzag, a seb elgennyesedett, a feje már elkezdett ödémásodni. Azonnali műtéten esett át, megszabadították a belerohadt bálamadzagtól. A gyógyulása ugyan elhúzódott, de végül szépen helyrejött. Most viszont újra visszatért a múltja árnyéka. Ahogy Nyakíta erősödött, izmosodott és meghízott a vágás nyomán keletkezett hegszövet szó szerint elkezdte fojtogatni. :( A bőre alkalmazkadott a teste pozitív változásához, de a rugalmatlan sebhely nem. :( Emiatt Nyakíta most ismét műtőasztalra került és kórházban van. Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban Orbán Beáta doktornő műtötte, órákig aprólékosan igazította, plasztikázta, hogy ezzel végérvényesen maga mögött tudhassa borzasztó múltját. A következő napokat kórházban tölti. Napont többször kezelik, ellenőrzik az új sebhelyet. Mindent megtesznek érte, hogy ez újra ne fordulhasson elő.
Nyakita persze mindezt édesen, kedves és koopeartívan tűri. Ő egyvégtelenül inteligens és kedves "mini" német juhász, aki nem érdemelt meg ennyi szenvedést :(
Drukkoljatok a kislánynak, most szüksége van nagyon rá!

Minden baj okozója, a kezdetek

Nyakita műtétje és várhatóan hosszú kórházi tartózkodása bizony nagyon sokba fog kerülni. A Ti támgatásotokkal tudjuk vállalni ezeket az életmentéseket. Köszönjük, ha most is velünk maradtok!
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Nyakita

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában