Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pöttöm Panna első műtétje
2020.08.02.

Pöttöm Panna április végén került a Noé Állatotthon Alapítványgondozásába iszonyú állapotban: Bőre gyulladt, gennyes, szinte teljesen kopasz volt. Fogai gyulladtak, kirohadtak, szemei fekélyesek, karmai annyira túlnőttek, hogy többszörösen visszapöndörödve belemartak a húsába. ÉS a fülei... :( Valószínűleg évek óta tartó fájdalmas, gennyes, idült fülgyulladás miatt a hallójáratok megvastagodtak, tele növedékekkel. !!! MINDEZT ÚGY? HOGY GAZDÁS KUTYA VOLT !!! 😭😡😡😡Az már az első pillanatban látszódott, hogy a fülei, a hallása szinte biztos, hogy menthetetlen.
Most ennyi hónap után jutottunk el oda, hogy az általános állapota és a laborja alapján megtörténhetett az első műtét. CsodaBoda doki a bal oldali hallójáratát kiirtotta. Ezzel ugyan a hallását elvesztette, de megszabadult egy iszonyú fájó góctól. Azt gondolom, hogy a képen látható mosoly Peti doki ölében minden elmond arról, hogy most hogy érzi magát és, hogy mennyire szeretik Őt a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban! <3 <3 <3
Most egy hosszabb gyógyulási időszak következik a továbblépéshez, reméljük minden zökkenő és komplikáció mentes lesz.

Innen indultunk áprilisban!Hálásan köszönjük, ha hozzá tudsz járulni PöttömPanka mostani, közel 100.000Ft-os műtéti köréhez! 🙏❤️
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Pöttöm Panna

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában