Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Megint szívszakadás
2020.07.08.

Ismerjétek meg Lencsilányt, a Noé Állatotthon Alapítvány legújabb ici-pici kis védencét. Még baba, de már a pokolban jár. Annyira sovány és gyenge, hogy szinte nem tud megállni a lábán. Teste minden porcikája gyulladt, sebes, gennyes, vérzik, a szőre kihullott, bőre megvastagodott. A gyulladástól eltorzult arcocskáján a szemét szinte ki sem tudja nyitni. És fél... persze, hogy fél, vajon eddigi rövid élete 10-12 hete alatt volt egyáltalán valaki aki szerette? Aki jól bánt vele? Nyúlt hozzá simogató kéz?
Ongáról, Miskolc mellől kértek neki segítséget. Köszönjük a helyi állatbarátoknak, hogy érkezésünkig biztonságba helyezték. Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett, ahol teljes kivizsgáláson esett át. Naponta 2 féle gyógysamponnal kell fürdetni és hosszútávon gyógyszereket kell szednie.
Lencsilány érkezése után értesültünk róla, hogy szinte ugyanott előkerült egy teljesen hasonló állapotban lévő picike, valószínűleg a testvére. Ő is biztonságban van, egy másik állatvédőszervezet vette gondozásába. Emiatt ma a helyi segítők újra odamentek további testvérek után kutatva.

Ma már kértük a segítségeteket a több mint 4milló forintos állatorvosi számláink kifizetéséhez. Lencsilányra sem tudtunk nemet mondani. Segítsetek!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Lencsilány

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában