Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Anika első műtétje
2020.07.04.

Anika túl van az első óriás műtéten! Az édes kis öregecske csöppségről eltávolították a legsürgősebb, óriás kifekélyesedett emlődaganatot és az azonos oldalon lévő szintén hatalmas többit.
A pici öreglány a lehetőségekhez képest jól van. Nagyon sokat pihen. Mivel van rajta egy borzasztó vágás tokától bokáig, így nem is csoda, hogy nincs kedve mozogni.
Sajnos ez csak az első lépés volt, még hátra van minimum 1, de az is lehet, hogy több nagy műtét. Sajnos a másik oldali emlőléc is tele van daganatokkal, azt is teljesen el kell távolítani, vannak sérvei és túl kell esnie az ivartalanításon, hiszen minden baja forrása, hogy nincs ivartalanítva. Az összezsugorodott szemét minden nap kezeljük... na az most még egy távoli sokadik lépés. Anika most ebből az első nagy beavatkozásból lábadozik. De legalább az óriás fájó fekély már nincs a testén. Folyt. köv. kb. 1 hónap múlva.

SOS ideiglenes befogadót keresünk ennek az édes öreglánynak. A sok, még rá váró megpróbáltatást családban könnyebben vészelné át. Olyan helyet keresünk, ahol családtag státusszal élhet végre, Budapesten, vagy közvetlen közelben. Anikát kontrollra és műtétekre a 19. kerületbe kell hordani. Ha ideiglenes otthont tudnál adni ennek az apróságnak, lenné a támasza, a családja, a bizalmasa, akkor keress minket a 06703839480 telefonszámunkon vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön.

Anika története igy kezdődött nálunk.

Nagyon nagy segítségre van szükségünk. Újabb kórház, újabb komoly költségek! Hálásak vagyunk minden támogatásért!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Anika

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában