Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Homeless hírek!
2020.06.20.

Pörögnek a tacskó úr körül az események, de gerinc gond és bénulás esetén szó szerint minden perc számít. Ma átesett a sürgős MR vizsgálaton a VetScan Kisállat Diagnosztikaban. Kerekes Zoltán doktor úr azonnal kiadta a leletet. Határozott porckorongsérv az L2-L3 háti csigolyáknál. Tehát ahogy sejtettük, tacskóbénulással van dolgunk. Az MR alapján műthetőnek látszik. Sajnos a felvételeken egyételműen látszik az is, hogy a gerincvelő egy hosszú szakaszon ödémás, emiatt a siker, a gyógyulás lasabb, nehezebb. De természetesen belevágunk. Tacskó úr visszament a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba, ahol CsodaBoda dr. Boda Attila még ma megműti. Nagyon kell a drukk a szépszeműnek 🤞❤️🤞❤️🤞
Az MR vizsgálat mellékleletként határozott prosztata megnagyobbodást is kimutatott, így Homeless a koronaékszereitől is búcsút kell ma vegyen a gerincsérvével együtt. 🤷‍♀️

Az MR vizsgálat közel 100.000Ft volt, a gerincműtét is jóval 100.000Ft felett lesz, ehhez jön a kórházi kezelés, rehabilitáció... rengeteg pénz. Minden támogatásotokért hálásak vagyunk!

Homeless, IGY került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Homeless

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában