Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Sacherért izgulunk
2020.06.10.

Sachernek volt gazdája... most öregen, betegen, a nyüvek rágták... kórházban küzdenek az életéért 😢😡
Extra SOS segítségkérés érkezett, miszerint Hajdúszoboszlón egy állatorvosi rendelőbe bevittek egy 11 éves berni pásztort “altatásra”. 😡 Mivel az állatorvos nem tartotta indokoltnak a kutya meggyilkolását, azonnal segítséget keresett neki. Mint már olyan sokszor most is egy elhivatott állatvédő hölgy Domokosné Bea szaladt azonnal érte, az Ő segítségével került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Hálásan köszönjük neki. 🙏 Miközben szerveztük a Budapestre jutását eszünkbe jutott, hogy a napokban már láttuk ennek a kutyusnak a képét... ajándékba, ingyen elvihetőnek hirdették itt a facebookon... 😢
Nálunk a Sacher nevet kapta, végül a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport segítségével jutott fel Budapestre. 🙏 Beától tudtuk, hogy nagyon rossz állapotban van, de a valóság minden rémálmunkat felülmúlta. Az öreg kutya kórosan elhízott, valószínűleg évek óta nem tette ki a lábát apró kenneljéből, nem képes megállni a lábán. Szőre pisitől és kutyaszartól bűzlik, páncélként fedi. Alatta szerencsétlen bőre szó szerint rohad és emiatt élve falták fel a nyüvek. Élő kukacok százait kellett a bőréből eltávolítani. Nem csoda, hogy lázas és óriási fájdalmai voltak. Bónuszként itt is megkaptuk kísérőbetegségnek a SZÍVFÉRGESSÉGET! 💔😢😡

Felkavaró videó ‼️⚠️ CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK ⚠️‼️

Sacher jelenleg a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban van, küzdenek a nagymackó életéért. Tudjuk, hogy nem fiatal, tudjuk, hogy nagy a baj. De annyira szeretnénk megmutatni neki az ÉLET szebbik oldalát. Amikor a hűségét, ragaszkodását szeretettel viszonozzák. Amikor nem egy apró koszos, büdös kennekl az élettere, hanem boldogan nyúlhat el a hűs harmatos fűben, ráteheti a fejét imádott gazdája térdére, aki mindezért nem bántja, hanem megvakargatja a fületövét és összekócolja az egyedi hajtincseit. Egy ilyen ÉLETet álmodtunk Sachernek apónak, akiből reméljük les még egy igazi mosolygós csacsi öreg berni pásztor mackó!

Köszönjük, ha mellettünk álltok most is. Nagyon nagy szüksége van ere most Sacher apónak és nekünk!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Sacher

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában