Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Adhat vonal - 2018. évi beszámoló
2019.05.10.

ADHAT vonal beszámoló
2018. év

A telefonos adománygyűjtés (hívás és SMS) továbbra is közkedvelt támogatási forma adományozóink, támogatóink körében, hisz egyszerűen és gyorsan tudják így munkánkat támogatni. :)

2018. évi statisztikánk:

– a beérkezett hívásokból és SMS -ből származó, utalt adomány (2018. évben elszámolt és jóváírt, de 2017. II. félévére vonatkozó térüléssel, valamint a 2018. I. féléves térüléssel együtt) összege: 15.442.462 Ft
– a telefonszolgáltatók részére átadott nettó díj: 357.660 Ft
– a szervezet által a rászorulók megsegítésére felhasználható összeg: 15.442.462 Ft
– adományban részesítettek száma: az állatotthonba kerülő, 2018. évben megközelítőleg kb. 1200 állat

A gyűjtésből befolyt adomány felhasználása, a tevékenység részletes bemutatása:

A befolyt összeget teljes egészében állatorvosi ellátásra, gyógykezelésre, gyógyszerekre fordítottuk.

Működésünk szerves része 2018. évben is az állatmentés volt.

2018-ban tovább folyt az állatotthon felelős működtetése, továbbra is biztos hátteret és ezzel teljes körű egészségügyi és állatjóléti ellátást tudunk biztosítani védenceinknek és az új bekerülőknek. Sajnos azt tapasztaljuk a mindennapokban, hogy egyre több a rászoruló állat, egész évben ömlöttek be a súlyosan sérült, vagy nagyon beteg állatok. És az olyan betegségek, mind például a szívférgesség gyakorlatilag napi szintű problémává vált, az állatokat is sújtó allergiákról nem is beszélve. Emiatt lényegesen megugrottak az amúgy is hatalmas állatorvosi, gyógyszer és gyógytáp költségeink. Ezért bizony egy újabb lyukkal beljebb húztuk azt a bizonyos nadrágszíjat és továbbra is nagyon körültekintő, felelős gazdálkodással működünk. De azért természetesen megmentett állat, megsegített kisebb menhely, szívesen látott gyerekcsoportokból, valamint fejlesztésekből 2018-ban is volt bőven. Az életmentések és NOÉs CSODÁK száma tovább nőtt!

2018-ban tovább romlott a helyzet szívférgesség fronton, azt mondhatom, hogy 10 bekerülő kutyából átlag 1 biztosan pozitív szív vagy bőrféregre. A szűrés, diagnosztizálás és gyógykezelés elképesztően sokba kerülnek. Ez a betegség erősen negatív irányban befolyásolta az állatorvosi költségeinket. De jó hír a rosszban, hogy sikeresen vesszük fel a harcot és úgy tűnik, hogy megvannak a működő gyógyítási protokollok, így egyre nagyobb az esély a teljes gyógyulásra. Ki szívműtéttel, ki injekciós kezeléssel, mások lassabb gyógyszeres terápiával, de sikeresen gyógyulgatnak. Szerencsések vagyunk a legjobb szakorvosok állnak védenceink rendelkezésére, így több gyógyult és gyógyulófélben lévő kutyánk is van.

CSAK VELETEK SIKERÜLHET! Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában