Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kukker Hírek!
2020.05.27.

Kukker❤️🤞 hírek! Bravúros műtéten van túl, plasztikai műtéttel szemhéjakat "csináltak" neki! 🙏
Pici Kukker kirohadt szemekkel és gyulladt sebes bőrrel érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásában az Illatos úti Ebrendészeti telepről. Olyan borzasztó állapotban volt, hogy napokig a túlélése is kétséges volt, de a két szeméért senki nem adott egy lyukast garast sem. Senki, kivéve a mi csodálatos, elhivatott állatorvosaink. ❤️ Azonnal megkezdődött a küzdelem a látásáért. A Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban hetekig kezelték Orbán Beáta doktornő vezetésével. Néhány hét után kiderült, hogy az egyik szeme sajnos menthetetlen, de a másiknak még lehet esélye. Viszont a súlyos gyulladás miatt szó szerint lerohadtak a szemhéjai, anélkül pedig nem maradhat a szeme, hiszen kiszáradva biztosan megvakul teljesen.
Betti doktornéni és szemspecialista állatorvosunk Dr. Szentpéteri Zselyke egy szinte példa nélküli, speciális, bravúros műtétet hajtott végre Kukkeren. Az elhalt szemgolyót eltávolították, hogy a sebet zárni tudják az arcbőrét "húzták" át. A menthető szemének pedig szintén a saját szöveteit felhasználva, új szemhéjakat építettek. A bravúros műtétre a Pumukli Állatorvosi Rendelőben került sor ❤️❤️🙏 Jelenleg még a kritikus időszakban vagyunk, azért kell drukkolni, hogy a szemhéja megmaradjon és képes legyen funkcionálni, vagyis tudjon vele pislogni és megfelelően záródjon. 🤞🤞🤞
Drukkoljatok ennek az ici-pici sokat szenvedett kiskutyának!


ELŐZMÉNYEK !
Hálásak vagyunk minden támogatásért. Kukker állatorvosi számlája már így is bőven 6 számjegyű.

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Kukker

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában