Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szerencsés Milli
2005.03.18.

Néhány héttel ezelőtt újabb cserbenhagyásos gázoláshoz hívták ki alapítványunkat. Kőbányán, a temető előtt elütöttek egy fiatal szuka kutyust. A gázoló nem állt meg, a Noé Állatotthon Alapítványt a virágüzletből értesítették.


Dr. Oltyán László, alapítványunk állatorvosa már meg sem lepődött, hiszen egyre többször keressük fel elgázolt állatokkal. A kis túlélők leggyakoribb sérülései a lábtörések; Milli kutyának is a combcsontját kellett haladéktalanul megoperálni. Milli nagyon szerencsés volt, hiszen komolyabb belső sérülések nélkül megúszta a balesetet, ráadásul azonnal orvoshoz került, ahol a szakszerű ellátásnak hála esélyt kapott a teljes gyógyulásra.
Milli azóta kikerült a menhelyre, gyönyörűen gyógyul és próbálja használni törött lábát is.
Szinte hihetetlen, milyen gyorsan talpra állt. Az alább látható első kettő (tölcséres) és a többi kép készítése között csupán 3 hét telt el - a különbség szinte hihetetlen!
Milli nagyon kedves, hálás, barátságos kutyus; bizonyára rengeteg örömet fog okozni annak, aki majd örökbefogadja. (Ha leendő Gazdi jelentkezését a 06-30/221-12-99-es számra várjuk!)

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában