Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kukker Hírek!
2020.05.01.

Kicsi Kukker a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Szolgálat /Ebrendészet/tól érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. A bundája a pisitől, kakitól és kosztól páncélként összeállt rajta. Alatta gyulladt, sebes, gennyes volt a kis teste és szint szó szerint kirohadtak a szemei. Elképzelhetetlen, hogy milyen iszonyú szenvedésen ment keresztül ez az apró kiskutya. :(
Természetesen azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került, ahol elkezdődött a harc először az életéért, majd pedig a szeme világáért. Mert, hogy az iszonyú látvány ellenére úgy tűnik, hogy az elmúlt 1,5 hónapban kapott kezelések hatására Kukker lát a jobb szemére, sőt könnytermelése is van. Viszont mind a szemhéjai, mind a pislogóhártyája elrohadt. Ezek nélkül sajnos hosszabb távon még gyógyszerekkel sem lehet megmenteni a látását. De a mi orvosainkat nem a feladós fajtából faragták - ezért is imádjuk Őket - így Orbánt Beáta doktornő és Szentpéteri Zselyke szemész specialista fejükbe vették, hogy szemhéjat "csinálnak" Kukkernek. Vagyis speciális technikával működő szemhéjat próbálnak plasztikázni. A műtétre 1-2 héten belül kerül sor, addig egy összetett és szigorú protokoll szerint kell kezelnünk a kicsi szemét. Sajnos Ő nem feltétlenül érti, hogy mindez miért kell, így a szemtörlések, cseppentések és kenések sok esetben az apró de éles fogak csattogása mellett zajlanak... Nem baj, lesz Ő még boldog gazdis kutya!

INNEN INDULTUNK !Hálásak vagyunk minden támogatásért. Kukker állatorvosi számlája már így is bőven 6 számjegyű.

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Kukker

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2020.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42

🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában