Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Így vagyunk zárva mi...
2020.04.23.

ÍGY VAGYUNK ZÁRVA MI... 😢
Csak egy gyors összefoglaló a tegnapi napunkról, aztán persze majd mindenkiről lesz külön is részletesebb hír. Ugyan a Noé Állatotthon Alapítvány kapui több mint 1 hónapja zárva vannak, de az állatok mentése nem állhat le, hiszen vírus ide vagy oda, a gyepmesteri telepek halálsorai tele vannak, a felelőtlen gazdák miatt az állatok szaporodnak, sok esetben a kínba, szenvedésbe, lassú halálra ítélve... 💔😢😡 Csak tegnap, vagyis szerdán, 13❗️állat - 6 kutya és 7 cica - érkezett a NOÉ gondozásába! Mindannyian gyógyításra, extra kezelésre szoruló - nevük ma reggel még nincs.
💔 angol bulldog kan, szétrohadt nyakkal és fülekkel a Hajdúhadházi gyepmesteri telepről - a NOÉ bulldog fajtamentésének gondozásaba került
💔 extra súlyosan bőrbeteg, sovány, talán német juhász szerű kutyus, a Hajdúszoboszlói gyepmesteri telepről - központi részlegünk gondozásába került
💔 aprócska 6 x 7 hetes kölyökkutyák, az Újfehértói gyepmesteri telepről - baba-mama részlegünkre kerültek
💔 korosodó törzskönyves kan boxer, a Nyíregyházi gyepmesteri telepről - NOÉ boxer fajtamentésenek gondozásaba került
🙏 Hálásan köszönjük a PCAS Állatmentésnek, hogy ez a 6 kutyus megmenekülhetett és eljutottak a NOÉ gondozásába!

💔 Budafokon talált, kifolyt szemű, rossz állapotú macska, aki elfekvő állapotban azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került, küzdenek az életéért. 🙏 Köszönjük a Budafoki Kutya mentő CHIPET csapatnak a cica mentését és orvoshoz juttatását!
💔 újabb 2 cumista 🍼 akik nem mások, mint a kedd éjjel érkezett apróság testvérei. Őket egy zacskóban❗️ tették az első testvért megmentők kapujába 🤮 A kis család egyesült, és a három tesót emberi nevelőszülő gondozza tápszerrel éjjel-nappal
💔 4db 6-7 hetes apró kiscica, akiket a NOÉ Állatotthon bezárt kapuja elé az adományokat fogadó rekeszben “felejtettek” egy papírdobozban... 😡 gyanús lett, hogy megmozdult az adományos doboz. Az aprókák ugyan esznek már maguktól, de még annyira kicsik, hogy a mamájuk mellett lenne a helyük! 😢

13 ÉLET, 13 megoldandó feladat, 13 új aggódás, 13 újabb költség. Volt akit terveztünk, volt akire nem mondhattunk nemet és volt akit kérdés nélkül aggattak ránk.
KÉRJÜK, SEGÍTSETEK‼️🙏

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: ÉLETMENTÉS!

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2020.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában