Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Az összefogás mindig segít.
2020.04.15.

Az összefogás mindig segít. De van amikor elkésünk. 😢
Állatvédőkhöz jutott el a kétségbeesett segítségkérés: egy Pest megyei településen, magánháznál ici pici helyen, egy teraszon tartanak összezárva közel 20 kutyát. Különböző korú felnőttek és kölykök. Többen már meghaltak, betegségben, verekedésben. A kutyusok a saját ürülékük halmain vegetáltak. 😡😢💔
A Hang, a hangtalanokért Állatmentő Alapítvány indította az összefogást a kutyák kimentésére. 7 szervezet fogott össze. A Noé Állatotthon Alapítvány 3 fekete, félénk esélytelen kutyust vállalt. Egy mamát és két növendék kölykét. A szervezetek már szó szerint úton voltak a helyszínre, de az utolsó pillanatban beütött a katasztrófa. A kölykök között felütötte a fejét a parvo. 😢 Világos volt, hogy így nem lehet széthordani a menhelyekre a halálos kórt. Így a kölykök kórházba, a felnőttek pedig biztonságos karanténba kerültek. Óriási volt a veszteség, a borzasztó betegséget mindössze 2 kölyök élte túl. Az egyik növendékünket mi is elvesztettük. 😢💔
Mostanra a betegek meggyógyultak, a közös biztonsági karantén ideje lejárt. Hozzánk is megékezett a két kis testű, extra félénk védencünk. Terasz mama és az életben maradt kisfia, Terasz Balkon. Sok velük a teendő, félnek, antiszociálisak. Hatalmas szerencsénkre hozzáértő ideiglenes befogadó rehabilitálja őket az otthonában. 🙏
Hálásan köszönjük minden résztvevőnek, segítőnek, hogy a túlélőket sikerült megmenteni. Kiemelve a szervezésért és lebonyolításért a Hang, a hangtalanokét Állatmentő Alapítványt, Puskás Peti - apuskaspeti a kiírt gyűjtésért, mely fedezte a betegek kórházi költségeit, az Anikó Állatmentő Alapítvány - Hernádi menhelynek a gyógyult kölykök karanténozásáért és az Agár Fajtamentésnek a felnőttek karanténozásáért.

A NOÉs kutyusokkal most kezdődik a munka. Oltások, chipezés, ivartalanítás, külső-belső parazitamentesítés, szivféreg szűrés, stb.
Nagyon köszönjük, ha bármilyen aprósággal hozzá tudsz járulni mindehhez! 🙏❤️


👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Terasz család

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2019.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42

🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában