Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

SEGÍTSETEK!
2020.04.06.

Segítsetek kifizetni a Noé Állatotthon Alapítvány februári állatorvosi számláit. Elkészültünk az összesítéssel, februárban 3.877.774Ft az állatorvosi költségeink, úgy hogy minden orvosnál, minden rendelőben kedvezményes ellátást kapnak a védenceink. Ebben az összegben nincsenek benne a gyógyszerek és speciális gyógytápok, étrendi-kiegészítők, immunerősítők, gyógysamponok, külső és belső parazitairtók, stb. Az összeg 11 faj 164 állatának gyógykezelését + az új bekerülők és az aktuális védencek oltását és chipezését tartalmazza. 9 különböző állatorvos / állatorvosi rendelőben: többek között 3db MRI vizsgálattal, az összes lófélénk aktuális oltásával, 15 nagyműtéttel, köztük gerinc, óriás sérvek és daganatok ellátásával, sürgősségi balesetes állatok - többen éjjel és hétvégén - ellátásával, ortopédia műtétekkel, több alomnyi parvos kiskutyával és parvos kiscicákkal, kb. 110 különböző laborvizsgálattal (vér, citológia, tenyésztés, szövettan, parazitológia), szívféreg kezelésekkel és kivizsgálással. Természetesen mindenről nagyon pontos nyilvántartást vezetünk állatra lebontva. *
A képeken azokat az állatokat látjátok, akik kezelése fejenként meghaladta a 80.000Ft-ot!

Az állatorvosi költségek azok melyeken tovább nem tudunk spórolni. Állatorvos partnereink így is nagy segítséget nyújtanak a kedvezményekkel, gyakran fel sem számolt kezelésekkel. Az állataink ellátásának minőségéből nem tudunk lejjebb adni, ha nem tudjuk kigazdálkodni a számlákra a fedezetet, akkor csak a rászorulók, betegek, balesetesek, megkínzottak fogadásának számán tudunk csökkenteni. De a helyzet az, hogy ezek száma nem csökken, hanem nő...

Minden hónapban kardélen táncolunk és a határainkat feszegetjük. Mi semmiféle állami támogatásban nem részesülünk, MI CSAK RÁTOK SZÁMÍTHATUNK! Tudjuk, hogy a vészhelyzetben rengeteg család került anyagilag és élethelyzetileg bizonytalanságba és talán az elmúlt évtizedekben még soha nem volt ennyire kiszámíthatatlan a helyzet. Mi is érezzük, nagyon. Az adományok drasztikusan visszaestek, a zárt ajtók mögött próbálunk a felszínen maradni és minél több ÉLETet megmenteni, akik most még inkább csak az állatvédőkre, így ránk és RÁTOK SZÁMÍTHATNAK!

Minden apróság, minden forint nagyon nagy kincs és nagyon hálásak vagyunk érte! Egy hívás, egy sms, néhány ezer forint ÉLETET MENT!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: állatorvosi költségek!

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2020.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42

🙏Hálásan köszönjük!🙏

* a költségekről részletes nyilvántartást vezetünk, állatorvosra, állatra, kezelésre lebontva. Etikus Adománygyűjtő Szervezetként természetesen szükség esetén előre egyeztetett módon lehetőséget tudunk biztosítani az ezekbe történő betekintésre. Számunkra az átláthatóság és az etikus adománykezelés kiemelten fontos!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában