Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Zsuzsu élni akar
2005.03.04.

Zsuzsut, a képeken látható gyönyörű, kedves németjuhász jellegű szuka kutyust gazdái 8 éves együttélés után adták le a Noé Állatotthon Alapítvány menhelyén.Zsuzsu teljesen összetört, ráadásul epilepsziás rohamok törnek rá időről-időre. Ilyenkor a többi kutya megtámadja, ezért el kellett különíteni, így most társ nélkül, magányosan szomorkodik és próbálja leküzdeni a rohamokat.
Nem érti, mi történt vele és miért van most egyedül, hiszen az elmúlt években ágyban aludt, cicákkal és kutyákkal osztotta meg életét és gazdáit. Most magányosan, bezárva tengeti napjait és segítség nélkül próbálja átvészelni a rátörő görcsöket.
Betegsége néhány tablettával karbantartható lenne, azonban a gyógyszereket pontosan 12 óránként meg kell kapnia legalább 2 éven keresztül ahhoz, hogy meggyógyulhasson. Erre az állatotthonban (másik háromszáz állat mellett) nincs lehetősége, ezért sürgősen keressük azt az állatbarátot, aki átvállalná a kutyust, akár csak ideiglenesen is.

Zsuzsu nagyon jóindulatú, emberekkel, állatokkal egyaránt szelíden viselkedő, kedves, félénk kutyus, akit teljesen összetört, hogy gazdáitól el kellett válnia. Minden simogatásnak nagyon örül, szinte könyörög, hogy foglalkozzanak vele, ezért szenvedés neki elzárva élni.
Az alapítvány vállalná Zsuzsu orvosi ellátásának költségeit, ha valaki befogadná és segítene neki kilábalnia betegségéből.
Aki segítene Zsuzsunak újra visszatérni a normális életbe, hívja Henit a 30/221-12-99-es számon.Friss (és boldog) hírek Zsuzsuról!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában