Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Lédinek élni kell!
2020.03.23.

Nem állhatunk le... Ő Lédi, 14 éves és Héhalmon elgázolta egy autó. Állatbarátok szedték össze az árokból éjszaka és robogtak vele Budapest felé. Nem volt még terv, nem volt még megoldás, csak a segíteni akarás és a remény, hogy túlélheti az utat, miközben minden lélegzetnél vér bugyborékolt ki a száján. A Juhász Kisállatrendelőben fogadták és megkezdték a küzdelmet az életéért. A hatalmas ütés következtében eltörtek a bordái, összeesett a tüdeje, légmelle van, tele van horzsolt sebekkel és persze óriási fájdalmai vannak.
Lédi chipes kutya, amikor felhívtam a regisztrált telefonszámot egy idős hölgy jelentkezett a vonal végén. Mint megtudtam ő 8X éves, egyedül gondoskodik a beteg fiáról, nagyon fájnak a lábai, menni is alig tud. Lédi pedig láncon él, csak elengedte, had szaladjon egyet... Amikor elmondtam neki, hogy mi történt szegény öreg kutyussal, hogy Budapesten van egy állatkórházban és az életéért küzdenek éppen, akkor azt kérte legyen elaltatva. Én pedig ehelyett elkértem tőle, így lett 14 éves Lédi, a Noé Állatotthon Alapítvány legújabb védence. Kedves néni volt, szépen beszélt az öreg kutyájáról... belém pedig annyira belém égett az elmúlt napokban az idősek extra védelme, hogy csak annyit hajtogattam neki, hogy vigyázzon nagyon magára...
Visszaszóltam az állatkórházba, hogy Lédi mostantól hivatalosan is NOÉs kutya és kapjon meg mindent, élnie kell!!!! De aztán ránéztem ennek az öreg kutyának a képére és nem értem. Nem értem miért kell minden portán alapértelmezetten kutyának lenni? Mi értelme, ha egy láncon tengeti a napjait, ahonnan még a házat sem tudja megvédeni. Vajon mennyi kutya kerül ma Magyarországon kölyökként egy lánc végére és kerül le onnan a sírgödrébe?...

Lédinek élnie kell, mert szeretnénk neki megmutatni milyen az amikor mindig szabadon szaladhat, milyen az amikor az imádott emberhez bármikor odabújhat. Soha többé nem fogja visszarántani a lánc. Lédinek élnie kell!

Nagyon nagyon kell neki a drukk! És hálásan köszönjük, ha ezekben a nehéz időkben jut egy pici támogatás egy ilyen öreg loncsos pulifélének...🙏


👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Lédi

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2020.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42

🙏Hálásan köszönjük!🙏




Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában