Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Miszlik óriási fájdalmakkal
2020.03.11.

Kétségbeesett segítségkérést kaptunk a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány - MME Alapítványtól, hogy a miskolci gyepmesteri telepen van egy súlyosan sérült, valószínűleg elgázolt kutya, óriási fájdalmakkal.
Azonnal igent mondtunk, ők pedig megszervezték az extra gyors Budapestre jutását. Az állapotára tekintettel azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett, a neve pedig Miszlik lett.
Szegény Miszlik teste tele van vágott, horzsolt mély sebekkel. A legsúlyosabb a fején lévő mély vágás, mely a koponyáig hatol. A röntgen felvételek bizonysága szerint megúszta csonttörés nélkül, óriási szerencsével. De a mély sebekbe drént kellett ültetni. Hatalmas fájdalmai vannak, minden mozdulat, minden hozzáérés, még az erős fájdalomcsillapítók mellett is kín számára.

Tapasztalatból tudjuk, hogy sok esetben a lágyszöveti sérülések, zúzódások még a csonttörésnél is sokkal jobban fájnak és sajnos lassan gyógyulnak. Miszlik kezelése kórházban zajlik, a nagyobb beavatkozásokhoz muszáj bebódítani, hogy csökkentsék a fájdalmait. A sebei szépen alakulnak, reméljük hamarosan a fájdalmai is enyhülnek.

Egy újabb kutyus, aki hosszabb távon kórházban kell kezelni, köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni a gyógyulásához!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Miszlik

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2020.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42

🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában