Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Megrázó képek, megrázó történet
2020.03.09.

Megrázó képek, megrázó történet ... de a dolgok sosem csak feketék vagy fehérek
Tavaly novemberben került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába Isaszegről egy édes mamakutya és 4 akkor nagyjából 5 hetes aprósága. Ők lettek a Kaspó család. A mami gazdája meghalt és így az egész család árván maradt. 😞 Helyi állatvédők kértek nekik segítséget. Már akkor tudtuk, hogy az egyik kölyök "eltűnt", ő nem került hozzánk. Most viszont előkerült, iszonyú állapotban 😞
Kiderült, hogy valahogy egy nagyon szegény, siket házaspárhoz került. Eddig valamilyen szeretetben nevelgették, de egyáltalan nem tartottak felelősen! És beütött a baj. A kiskutyának, akit mi #Kaspó #Kuffernek neveztünk el, egy korai tüzelés és a rossz kerítés miatt a kertbe bejutó kanok által befedezve, egy nagyon csúnya hüvely-előesése lett. A probléma anyagi okokra hivatkozva sajnos sokáig nem lett kezelve. A kutyusnak sem chipje, sem oltásai nincsenek, pedig elmúlt 1/2 éves 😞
Igen mi is dühösek lettünk, rossz gondolataink és ötleteink támadtak. Egészen addig míg a bejelentés másnapján elmentünk Kufferért. Láthatóan szerény, de rendezett udvar, kintről rendezettnek tűnő ház. Egy síket néma házaspár, akikkel igazából csak írásban tudtunk kommunikálni. Bemutatták papíron, hogy voltak a kicsivel orvosnál, az állatvédők nyomására, aki jelezte feléjük, hogy sürgősen operálni kellene, de nekik erre a nem volt pénzük. Végre világossá vált számukra, hogy nem tudnak gondoskodni erről a kutyusról, így könnyek között, de ők tették be az autónkba és írták alá a papírokat.
Nehéz szívvel jöttünk el, de a kutya érdekében nem tehettünk mást. Értjük, hogy a szegény emberek is vágynak egy kis kedvenc közelségére, szeretetére, de muszáj mindenkinek felmérni, hogy minden szempontból tud-e felelősen gondoskodni egy kisállatról 15-18 évig. Kuffernek nem csak az életmentő műtétje, de az össze kölyökoltása és a chipje is elmaradt... 😞

Természetesen azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került, ahol átesett a sürgősségi, életmentő operáción. Úgy tűnik fiatal szervezete nagyon jól képes regenerálódni, eddig minden rendben van. Az oltatlansága miatt viszont továbbra is aggódunk, szinte minden bejövő kölyök érintett a parvóban. Szóval nagyon kell neki több dolog miatt is drukk!

Köszönjük, ha támogatni tudod kicsi #Kuffer lány műtétjét, kórházi kezeléseit, oltási programját, chipezését, parazitamentesítését.

👍 Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Kaspó Kuffer

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

⚠️ Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2019.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában