Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nagy drukkot kérünk Juliusnak!
2020.02.19.

Julius az elmúlt időszakban mind a mellső lábát, mind pedig a csípőízületnél a hátsó lábait nagyon fájlalta. A pápai Tókerti Állatorvosi Rendelőben kértünk egy alapos vizsgálatot és röntgent, hogy mielőbb elkezdődhessen a kezelése. A leletek alapján a „hátsó felével” a fájdalomcsillapításon és gyulladáscsökkentésen kívül többet nem tudunk tenni, de mellső lábánál a műtét elkerülhetetlen vált.
Mint azt már korábban írtuk a nyílt alkartörésnél belemezelt lábán csonthártyagyulladás lépett fel és a lemezek kilökődése elkezdődött, ezért orvosunk a sürgősségi eltávolítása mellett döntött. Antibiotikumos kúra előzte meg a hétfői műtétet, melyen sikeresen túl vagyunk. Julius nagyon jól viselte a beavatkozást, szépen ébredt, a hordágyról szinte le akart ugrani. Fájdalmát azóta is folyamatosan csillapítjuk, gyulladását csökkentjük. Ő köszöni jól van, egyfolytában vigyorog, nagyon együttműködő, nagyon türelmes beteg ♥.
Bizakodóak vagyunk, de teljes egészében még nem lélegezhetünk fel, a röntgen felvétel alapján a csontképletek aggodalomra adnak okot. Lázár doktor mintát vett a csontszövetekből és szövettani vizsgálatot kért, melynek eredménye dönti el Julius további sorsát.
Drukkoljatok Angyalok, hogy Drága öregfiúnk gyorsan, komplikáció mentesen gyógyuljon és az eredmények is megnyugtatóak legyenek, jelenleg a mellső lába a tét.


Ha megtetszett a kis bicebócánk és szeretnéd támogatni küzdelmét, azt hálásan megköszönjük!


👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom,
👍 Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be : Julius

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Ne feledjétek hamarosan itt van az adóbevallás ideje, kérjük gondoljatok arra, hogy Állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok! Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42

🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában