Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Csuriba az ujjakat Pitypingért!
2020.02.01.

Hatalma kérésünk van! Csuriba az ujjakat Pitypingért!

Pityping a kölykével érkezett néhány hete a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Igazi kis tacskoid jellem, olyan nincs haver felvétel típus. Egyet szeret, de azt mindhalálig! Így aztán eddig nem is akadt meg senki szeme rajta...
Pityping kb. 10 napja növesztett egy kis puklit a hátára, egy diónyi volt talán. Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba vittük vizsgálatra, ahol citológiai mintát vettek a duzzanatból. Megnyugodtunk, mert a citológia eredménye gyulladás volt és úgy tűnt a puklija is összébb ment.. Igen ám, de 3 nappal ezelőtt az akkorra már csak cseresznye méret, hirtelen gyerekfejre nőtt. Persze rohanás a Délpestibe, röntgen szerint a legvalószínűbb egy óriás ciszta, ott is fogták, másnapi sos műtétre kiírva.
Tegnap Orbán Betti doktornő műtötte a kis mufurckát. A nagyjából 1 órásra tervezett cisztaeltávolítás több mint 4 órás életmentő műtétté alakult. Kiderült, hogy nem ciszta, hanem óriási gennyes tályog, melyben kizáródott és elhalt bélszakasz is volt. A bűnös valószínűleg néhány vándor szalmaszál volt, melyek kiszúrták Pityping belét, hasfalát, óriási gennyes tályoggá alakulva. A doktornő eltávolította az elhalt bélszakaszt, a tályogot, mindent kitisztított és összevarrt, de a helyzet kritikus... Nem tudjuk kifejezni, hogy mennyire hálásak vagyunk Betti doktornéninek ❤ hogy óvatos határozottságával, ügyességével, szaktudásával és kitartásával mindent megtett a kutyusunk életéért. Pityping természetesen még sokáig orvosi felügyelet mellett kórházban marad. A helyzet most napokig kritikus.
Szorítsatok érte, hogy amikor meggyógyul, megtalálhassuk neki azt a családot, akik pont olyannak szeretik amilyen!

Köszönjük szépen ha Pityping óriásműtétjéhez és kórházi gyógyulásához hozzá tudsz járulni!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Pityping

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában