Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szerencsétlen Nancy
2020.01.21.

Ezeket a megrázó képeket kaptuk múlt hét végén Sopronból. A kép ugyan homályos, de teljesen világos ettől még, hogy azonnal életmentő állatorvosi segítségre volt szüksége a rajta lévő kutyának. A segítség kérésre azonnal igent mondtunk, igy a kutyust a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába vártuk. A Soproni Állat- és Természetvédők Egyesülete azonnal indult érte. Szerencsétlen Nancy addigra behúzódott egy vízelvezető árokba... a brutális hüvelyelőeséssel nem szabad várni, így ez a kedves, szerény kislány néhány órán belül már a Juhász Kisállatrendelőben volt. Az extra gyors fuvart hálásan köszönjük VakkRandi, Menhelytől a Családig Állatvédő és Állatmentő Egyesületnek!

A baj pont akkora, mint ami az első képeken látszódott. A sürgősségi műtéten resecalni (kivágni) kellett Nancy előesett hüvelyrészét. 😢 Sajnos túl régi és túl nagy volt az előesés. 😡😢 így a műtét is sokkal nagyobb, a gyógyulás lassabb és nehezebb.
Nancy túl van a műtéten, most jöhet neki a sok drukk❣️🙏🤞 Természetesen még kórházban van, néhány napot ott is kell maradnia.

Köszönjük, ha támogatod szegény Nancy műtétjének és kórházi kezelésének költségeit🙏❤️

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Nancy

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában