Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Girbe gurba Sziráki Lucynk műtét előtt áll
2020.01.19.

Össze-vissza harapott és tört szépséges Sziráki Lucynk ortopédiai kontroll vizsgálaton járt CsodaBoda dokinál a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban. Dr. Boda Attila és csapata közel 1 hónapig küzdött kicsi Lucy gyógyulásáért és lehetőség szerint minél teljesebb életéért.
A picit novemberben gázolták Szirákon, ahol napokig feküdt vérbe fagyva, nagyobb kutyák összeharapták a már szint elfekvő apróságot. Helyi állatbarát Micsutka doktor úr szedte össze az utcáról és hozta vissza az életbe.
Lucyke iszonyú elfertőződött sebein túl, mely kiterjedt az egész hasára, lágyékára, lábaira is, eltörött a sípcsontja és a könyöke. Az előbbibe kapott implantátumot, de a könyökét a súlyos elfertőződött szövetek miatt nem lehetett megoperálni.
Szóval kicsipici Lucykénk jó girbe gurba lett.
A mostani kontroll eredménye, hogy a hátsó lábából muszáj eltávolítani a fémeket, a pici erőteljes csontnövekedése miatt nem maradhatnak bent tovább. Az alkarcsontjai viszont a trauma miatt nem egyformán fejlődnek, az egyik gyorsabban nő mint a másik és emiatt görbül és ami a nagyobb baj, hogy a könyökét feszíti szét. Azért, hogy elkerüljük a könyöke végleges megnyomorodását, jövő héten Dr. Boda Attila újra műtőasztalra fekteti kicsi Lucyt. Eltávolítja az implantátumokat a hátsó lábából és elvágja az alkar mindkét csontját, ezzel segítve, hogy a jövőben egyformán nőjenek és a könyöke ne feszüljön. Szerencsére a jövő heti tervekről Sziráki Lucy kisasszony még semmit nem tud, ahogy azzal sem nagyon foglalkozik, hogy szinte minden lába így girbe, úgy gurba. Ő éli a kölyökkutyák, gondtalan, vidám, bohóc életét, lelke és szíve minden bizalmát a kezünkbe adva. Szeretjük nagyon! Gondoljatok rá, megérdemli a csodás jövőt!


INNEN INDULTUNK!
Lucy eddigi kórházi kezelésem, műtétjei eddig több mint 180.000Ft-ba került. A jövő héten ismét kórház, ismét műtét. Hálásan köszönjük, ha támogatásoddal hozzájárulsz a kislány jövőbeli csodás ÉLETÉHEZ!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Sziráki Lucy

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


🙏Hálásan köszönjük!🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában