Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Csésze gyorshírek!
2019.12.22.

Nagyon izgultunk, én konkrétan tövig rágtam a körmöm és egész délután a VetScan Kisállat Diagnosztika várójában szorongtam. Boldogan mesélem Nektek, hogy a vizsgálat bár nagyon hosszú volt, de ez a picilány szerintem vasból van (mondjuk a feje sajnos nem...) és csodásan viselte. Szépen elaludt, a vizsgálat alatt sem volt semmi gond és gyorsan, könnyen ébredt. A hivatalos leletre még várunk, de az már kiderült, hogy sajnos tényleg van agyállomány a betört koponyáján kívül. De bizakodóak vagyunk, most az orvosok összedugják a fejüket és Csészécske a lehető legjobb ellátást fogja kapni. Hogy pontosan mi ez, hol és mikor az még a jövő zenéje!

Köszönjük a sok drukkot, jól csináltátok! ❤ ❤ ❤ Maradjatok továbbra is ezzel a félkilónyi vasbababával! ❤

Az MR vizsgálat 80.000Ft-ba került. Ha a vizsgálat eredménye az lesz, hogy műthető, illetve hogy műteni kell, akkor az még nagyon sokba fog kerülni. Köszönjük, ha támogatni tudod az esélyét az ÉLETre!


👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Csésze

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.🙏Hálásan köszönjük!🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában